Trustpilot

Gratis fragt* på bestillinger over 1.499 kr

14 dages Returret

25.000+ produkter på lager

Sikker E-handel

ViaBill Delbetaling

Sofaer

1 til 120 af 304

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 120 af 304

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sofa med chaiselong, Hjørnesofa eller sofasæt?

Hvilken sofa passer til dit hjem? Der er mange muligheder når du skal vælge din nye sofaer, og dette er det første valg. Det er altid spændene når man skal ud og vælge en ny sofa, det er et et stort køb, og derfor vil man gerne være sikker på at man vælger det rigtige møbel, overvej hvilken størelse du har plads til, og hvilket matriale du bedst kan lide, så er du godt på vej.

Vi har alt fra U-sofaer til de store stuer, til 2 personers sofaer til den mindre stue. En sofa med chaiselong har længe været et rigtig populært valg, da man får en ekstra sideplads, og plads til at slange sig, uden at den behøver at fylder lige så meget som en hjørnesofa, som tilgengæld er god til hjem med en stor familie.

Hos Evetoft har vi samlet et bredt udvalg af rigtig flotte sofaer i høj kvalitet, men til en pris der er til at betale. Kik i vores forskellige kategorier og find den type sofa der passer lige til din stue og din familie.

Valg af sofa

Når man skal vælge en ny sofa, er der altid mange ting man skal tage stilling til, så man vælger det helt rigtige møbel til stuen.

Sofaen er der hvor vi samles med vores venner og familie, der vi sætter os og slapper af efter en lang dag, og i nogle tilfælde sover vi også på den. Derfor er det meget vigtigt at man har gjort sig nogle overvejelser omkring hvilken sofa man har brug for.

Selv hvis det er en billig sofa du leder efter, har du stadig en idé om hvordan den skal se ud, hvor stor den skal være og hvilket materiale den skal være lavet i.

Hos Evetoft elsker vi møbler, og går meget op i at du blandt andet kan får en sofa i høj kvalitet, til en rigtig god pris.

Hvilken sofa skal jeg vælge?

Første tanke du skal gøre dig er, hvor stor er din stue, og hvor skal din sofa stå?

Et tip til at finde ud af det er at markere med malertape hvor du vil have din sofa til at stå, på den måde kan du, se hvor stor din sofa må være og hvilken form den skal have.

Det næste er hvor mange mennesker du har brug for plads til, er i en stor familie, eller skal den bare kunne huse få tætte venner? Det kan også være at du allerede har, eller har tænkt dig at anskaffe nogle lænestole så du derfor ikke har brug for lige så mange siddepladser i sofaen.

Hjørnesofa og u-sofa:

Hjørnesofaen er ideel til den store familie, og hjemmet med mange gæster, hvor der skal være plads til alle.

Hjørnesofaer fås både i det traditionelle design, med armlæn i begge ender, eller som ”open end” hvor der højst er et armlæn. Open end sofaer giver noget mere luft og gør sofaen lidt mindre tung i rummet.

Du kan også vælge en U-sofa som er en underkategori af hjørnesofaerne. De er typisk ikke helt afrundet med et hjørne på samme måde som en hjørnesofa er, og er derfor god til den stue der ikke helt kan bære en traditionel hjørnesofa.

Sofa med chaiselong:

En sofa med chaiselong, er praktiske fordi du får en ekstra sidde plads, eller en god plads til at slange dig med en god film.

Du kan også få sofaer med separat chaiselong, som kan give et helt andet moderne udtryk i stuen.

2 og 3 personers sofa og sofa sæt:

2 personers3 personers sofaer og sofasæt er det de fleste tænker på når man siger ”Sofa” det er her du har de største valgmuligheder i forhold til design, pris, farve og materiale.

Alt fra den moderne retro sofa i velour, til en klassiske sort lædersofa.

Sovesofa:

Sovesofaen er det praktiske valg, og typisk ses de på teenageres værelser eller i mindre lejligheder, men de fleste kan have gavn af den ekstra soveplads.

En sovesofa med chaiselong er ekstremt populært da den giver mulighed for at opbevare ting som sengetøj, og samtidig giver den ekstra plads til gæster.

Det kan være rart hvis man bor i en et værelses lejlighed, at man om dagen kan lave sin seng om til en sofa, og samtidig har man en god seng om natten.

Du kan også vælge en Daybed hvis du har brug for en ekstra seng, som skal være funktionel i dagligdagen og kan være en smuk tilføjelse til stuen eller hjemme kontoret.

Modulsofa

Med modulsofaer får du mulighed for at kombinere sofa moduler efter din smag og dine behov, så den bliver designet lige til din stue.

Det kan være praktisk hvis du har en stue der er lidt svær at indrette, eller hvis du bare gerne vil have flere muligheder for at sammensætte en sofa der passer perfekt til dit hjem.

Hvilke kombinationsmuligheder du har afhænger selvfølgelig af hvilket design du ønsker. Med nogle designs kan du blandt andet vælge moduler med nakkestøtte, hvor andre har fokuseret mere på et større udvalg af størrelser og farver.

Så hvis du har en meget specifik smag, kunne en modulsofa være det helt rigtige valg.

Læder eller stof sofa?

Det kan være svært at finde ud af hvilket materiale man skal vælge, da ikke engang læder bare er læder, og stof dækker over mange forskellige stoftyper.

Læder:

Der findes mange typer læder som bruges til lædersofaer dem vil du kunne læse mere om her (link til lædersofaer), så er du nysgerrig kan du læse vores guide, og samtidig blive inspireret af vores lækre udvalg af lædersofaer.

Hvis du er til det klassiske møbel, og den specielle fornemmelse det er at sætte sig i en sofa af kvalitets læder, så er dette helt sikkert det rigtige valg for dig.

Læder kræver dog lidt vedligeholdelse, men nogle kræver mere end andre, dog kommer du langt med lædercreme eller et standart læderplejesæt.

Stof:

Stofsofa dækker over de sofaer der blandt andet er lavet af velour, uld og polyester.

De forskellige stoftyper har alle deres kvaliteter og hager, men fælles for dem er at de ikke kræver den store vedligeholdelse.

Her kan Matrindale skalaen være en god guide til at finde ud af hvilket stof du har brug for. Denne skala bruger man til at måle hvor slidstærkt betrækket på en sofa er. Til sofaer med almindeligt dagligdags slid anbefales en matrindale på ca. 15.000-25.000, det kan man holde op i mod tog og bus sæder der helst skal helt op på omkring 50.000, for at kunne modstå det ualmindelig slid.

Trendy velour eller klassisk lædersofa

Naturligvis vil der altid være nogle trends inde for møbelbranchen, og nu er turen kommet til Retro sofaer i, især, blå velour, hvorfor mange designere har givet deres bud på en modernisering af designs man blandt andet ville kunne se i 70erne, hvilket har beriget os med et enormt udvalg af lækre designs, med det smukke og bløde velour.

En anden trend er den mere minimalistiske lyse sofa i forskellige materialer, da den lysner stuen og ikke dominere.

Sofaer i brunt og sort læder vil altid være en klassiker, og derfor er der stadig mange der vælger dette.

Der er et større behov for valgmuligheder end nogen sinde før, da de fleste gerne vil udtrykke deres personlighed igennem deres indretning, derfor har vi samlet et stort udvalg af forskellige sofaer, i mange forskellige designs og farver her hos Evetoft.